Måneden der gik på redaktionen

Vi vinker farvel til en dejlig og lun september. Her på redaktionen kan vi se tilbage på en fantastisk måned, som bød på en masse smukke øjeblikke. Det er slet ikke til at forstå, at kalenderen siger oktober og efterår!

Vi har fundet de skønneste øjeblikke frem (kan du gætte hvilke?), så du kan se tilbage på hvad september måned bød på af mindeværdige gaver.Vores Lady Boss fødte en skøn dreng

Der skal ingen tvivl være om, at vi ventede spændt på at Christiane ville føde, så da vi fik den fantastiske nyhed i mandags, kunne vi ikke få armene ned igen – og det var vi vist ikke alene om. Vi beundrer Christianes seje og naturlige måde at være på, og glæder os helt enormt til at byde Hr. Constantin velkommen på kontoret. (Han har fået en lille lyseblå stol i hjørnet… Ej, det er bare pjat) 😉 Vi lancerede vores nye mommy-site: Mom & Magic

I takt med at vores skønne Lady Boss’ mave voksede, kunne vi på ChriChri redaktionen lancere vores ny mommy-univers på ChriChri sitet – Mom & Magic. Et univers med inspiration og alt hvad der hører til det at have titlen som mor eller kommende mor.

 


ChriChri kogebogen

Wuhuuu! September betød også, at vi kunne fortælle at vores helt egen kogebog ChriChri Food lander på hylderne d. 2. november – Vi glæder os SÅ meget! Kogebogen indeholder et hav af lækre opskrifter, så I kan godt glæde jer! Har du husket at forudbestille bogen? Hvis ikke, så kan du gøre det lige her.En oplevelsesrig tur til Holland med Auping

Vores hårdtknoklende redaktionschef, Carina og Art Director, Maria, tog et velfortjent (dog ikke uden arbejdsmæssig sammenhæng) smut til Holland for at besøge Auping, som er en førende virksomhed, når det gælder bæredygtighed! Her besøgte de deres hovedkontor og fabrik, og fik indblik i hvordan Auping senge bliver produceret. Udover det kunne de nyde et skønt ophold på spa hotel, en hyggelig sejltur samt en lækker middag med vin. (Det lyder ikke helt dumt, vel?)

 

Vi var til Gallapremiere på Bridget

Vi var så heldige at blive inviteret til en hyggelig og underholdende gallapremiere på Bridget Jones Baby. Her nød vi en dejlig aften i selskab med en masse skønne kvinder og et godt grin! Mon I har fået set den? Vi må indrømme at vi nu har set den 2 gange… Og vi kunne faktisk godt nuppe en ekstra gang! 😉

 


Forside skydning til julemagasinet

December nærmer sig og det betyder at vi er godt i gang med at forberede vores julemagasin. Woop woop! I den forbindelse har vi taget billeder til den kommende forside – den bliver simpelthen SÅ fin! Nu venter en travl oktober måned for vores dygtige Art Director, Maria, når hun går i gang med at opsætte det kommende julemagasin. Vi synes at hun er mega se,j og vi står klar til at hjælpe hende når som helst! <3 


Vi har fået ny (mega sej) klummeskribent Christina Wedel – Kiss & Drive

Her på redaktionen kunne vi byde velkommen til en ny kvindelig klummeskribent! Christina er personlig shopper og stylist, og udover det, har hun en stor kærlighed for biler, hvor hun driver sitet Kissanddrive.dk. Her på redaktionen synes vi at Christina er mega sej, og derfor glæder vi os til at følge hende fremover! 🙂 Psst… Du kan læse om Christina lige her.
 

Den stod på “september forkælelse”

• Til et meget fornemt intouch interview med Hollywoods hairstylist, Wendy Iles

• Til en dejlig brunch med Nude by Nature, hvor vi blev blev introduceret til de lækreste mineralske makeup produkter fra Australien

• Til smuk middag på LouLou i København med Zarkoperfume (GLÆD JER! Den nye kollektion kommer til oktober)

Her på redaktionen siger vi TAK for de dejlige invitationer, vi har modtaget og glæder os til at se jer alle igen, når tiden er! <3

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og