Se vores nye mommy-site: Mom & Magic

Har du bemærket, at vi er blevet lidt større? At ChriChri også er vokset lidt på maven? I takt med, at skønne boss lady’s mave er vokset, så har vi på ChriChri redaktionen også puslet med lidt og er vokset sammen med hende. 

Vi launcher nemlig i dag, på Christianes officielle terminsdato en ny fane på ChriChri sitet – Mom & Magic. Under fanen vil du kunne finde alt, om det at være mor. Der vil ikke kun være artikler, guides, lister, tests, klummer, tips & tricks m.m. til dig som allerede er mor – men også til dig som ønsker at blive mor – eller bare drømmer om at blive mor en dag ude i fremtiden.

Du vil, som indholdet vokser under fanen, finde en masse om emnerne som fertilitet, graviditet, baby, udvikling, ofte oplevede problemer, barselslivet, opdragelse, institutionsliv, skolegang, kost, motion, sundhed og hertil også gode anbefalinger af bøger og produkter samt en masse inspiration til indretning og tøj lige fra baby-bodystockings og ammebher til konfirmationskjoler. 

Vi håber at du har lyst til at læse med, og vi er så spændte på hvad du synes. Er du slet ikke til Mom & Magic, vil du selvfølgelig stadig kunne finde lige så meget af all the good stuff i de andre kategorier, som du plejer. 

XXX

Christiane & Team ChriChri

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være