Sådan får du ham til at holde længere, når I har sex

Er din partner en af de lidt hurtige typer? Så bare rolig! Der er hjælp at hente. Vi har nemlig samlet 5 ting, som kan få din partner til at holde længere – God fornøjelse 😉

1. Få ham til at onanere inden

Hvis du sørger for at din partner har udløsning, en time eller to inden at I har sex, så er du rigtig godt på vej mod at få ham til at kunne holde længere.

2. Skift stilling

Hvis du er i et fast forhold, kan kroppen have vænnet sig til måden I har sex på – kroppen ved simpelthen hvornår det er tid til at få en orgasme. Hvorimod hvis I ændrer jeres rutiner, så er der en chance for at din partner kan holde længere. Be creative!

3. Wait a second!

Hvis din partner er lige ved at komme, så stop op og vent et minuts tid. Derefter kan I gå i gang igen – gentag gerne processen et par gange.

4. Yoga og pilates

Ja, den er altså god nok. De muskler som han bruger til yoga og pilates, er med til at få ham til at kunne kontrollere sine orgasmer, og så bliver han ekstra tonet – win, win. 

5. Tryk på prostata

Det femte punkt her er lidt tricky, men det skulle virke ret godt. Når din partner er lige ved at komme, skal han trykke på punktet lige under prostata (Det lille bløde stykke kød, der sidder mellem anus og pungen). Det skulle kunne holde sæden tilbage.

Kilde: Cosmopolitan.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og