Vis at du støtter & sætter pris på brysterne med dette års armbånd fra Kræftens Bekæmpelse

Traditionen tro står september og oktober i brysternes tegn, når Støt Brysterne samler ind over hele landet til fordel for kampen mod brystkræft, og igen i år kan du være med til at støtte brysterne ved at købe et af de fine armbånd fra Kræftens Bekæmpelse. Armbåndet er i et elegant design og findes i fire varianter. Du kan også være med den 8. oktober, når Støt Brysterne farver landets gader lyserøde i over 160 danske byer til Lyserød Lørdag.

Brystkræft er stadig den mest dominerende kræftsygdom herhjemme og rammer i gennemsnit hver 9. kvinde. Oftest er det kvinder over 60 år, som rammes, men kræft har ingen alder, og når én bliver ramt, bliver mange ramt. Støt Brysterne samler derfor penge ind til behandling, forskning og ikke mindst patientstøtte for brystkræftramte og deres familier. Chancen for at overleve brystkræft i Danmark er steget støt gennem de seneste 30 år takket være forskning, som ikke kunne være blevet udført uden alle de årlige donationer, som Støt Brysterne modtager! 

Vidste du, at hver gang Kræftens Bekæmpelse modtager 100 kr., bliver det fordelt således:

  • 58 kr.  bruges til kræftforskning – så flest muligt overlever.
  • 21 kr.  går til patientstøtte – så kræftsyge kvinder kan leve et godt liv under og efter sygdommen.
  • 15 kr.  går til forebyggelse og oplysning – så flere kan undgå at få kræft.
  • 6 kr.  går til administration (drift, it, husleje, ejendoms- og personaleforvaltning).

   

Årets Støt Brysterne armbånd

Hvert år får Støt Brysterne-armbåndet et nyt design. Årets armbånd kommer i fire varianter og har alle en facetslebet sten, som fås i forskellige farver fra sart rosa til nuancer af grå. Hvert armbånd har desuden et lille vedhæng med budskaberne HÅB, KÆMP, LEV, der symboliserer, at vi sammen skaber håb, kæmper og lever.

Armbåndene koster 40 kroner og kan købes i butikker over hele landet eller online via Kræftens Bekæmpelses webshop købogstøt.dk fra midt september.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og