Alt dette kan du med den nye opdatering til iPhone

Apples nye opdatering, iOS 10, druknede lidt i rampelyset fra iPhone 7-lanceringen. Men den seneste opdatering til iPhone fortjener i høj grad din opmærksomhed! Derfor giver vi dig her en guide til 10 af de bedste og mest interessante nye funktioner 

1. Siri kan interagere med tredjeparts apps

En af de mest spændende nyheder er, at Siri nu kan interagere med tredjeparts apps såsom Uber og Whatsapp. Du kan nu med stemmen bede Siri om, at udføre bestemte handlinger i apps som ikke er indbygget i din iPhone.

2. Voicemail på skrift

Hvis du tillader det, vil din iPhone transskribere dine Voicemail-beskeder, så du kan tjekke din telefonsvarer, uden du behøver at lytte til den.

3. Apples egne apps kan slettes

Hvis du ikke har brug for de apps, som fulgte med din iPhone, såsom News eller Stocks, har du nu mulighed for, at slette Apples egne indbyggede apps.
 

Læs også: ASOS lancerer Tinder app for shopping

4. Ansigtsgenkendelse

Apples nye foto-app i iOS 10 er mere avanceret end dens forgænger. Den kan fx genkende ansigter, så du kan organisere dine fotos efter personer du kender.

5. Se klip direkte i din besked-app

Når du modtager links, til fx Youtube eller Apple Music, kan du nu afspille dem direkte i din besked-app, i stedet for at skulle se dem i en ekstern app.
 

6. Nye funktioner i din besked-app

Med iOS 10 kan du nu benytte dig af større emojis, digital håndskrift og flere forskellige bobble-effekter, som tillader dig at justere og tilpasse chatboblerne, præcis som du ønsker det. Du kan blandt andet sende balloner og konfetti, hvilket vi er ret vilde med! Alt du skal gøre er blot at skrive en besked og derefter holde den blå pil inde – så vil et utal af muligheder dukke op.


 
7. Automatisk sletning af musik

Hvis du altid mangler plads til lagring på din mobil, så kan iOS 10 hjælpe dig. Du kan nu bede din iPhone om automatisk at slette de sange, som du ikke har afspillet i et stykke tid.

Læs også: Ny app forbinder dig med byen
 

8. Søg efter genstande i dine billeder

Den nye opdatering gør det nu muligt for dig, at søge efter ting eller personer, som optræder i dine billeder, såsom strand, hund eller fodboldkamp.
 

9. Forbedret låseskærm

Ved blot at løfte din ”sovende” iPhone, vil bevægelsesmonitorer få skærmen til at lyse op, og du vil kunne se notifikationer på din låste skærm. 
 

10. Hvor var det nu jeg parkerede?

Er du også typen, som nogle gange glemmer, hvor bilen er parkeret? Så er denne funktion som skabt til dig. IOS 10 ved, hvornår du kører, og hvornår du stiger ud af bilen. Som en hjælpende hånd, bliver stedet, hvor du har parkeret, markeret med en nål på kortet. Så bliver bilen aldrig væk for dig igen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide