[single_post_category_name]

Den perfekte værtindegave: bøger der inspirerer

At give en værtindegave er altid god stil, tegn på god opdragelse og et opmærksomt sind. Du behøver selvfølgelig ikke at have noget med, hver gang din veninde inviterer på uformelt besøg, men når den hvide dug kommer frem, og du er inviteret til et arrangement af en vis størrelse og forberedelse, så er det altid på sin plads at have en værtindegave med. Bøger har alle dage været en klassisk værtindegave næst efter blomsterne og chokoladen. ChriChri har bedt bogkæden Arnold Busk om at komme med deres bud på 7 gode værtindegaver. 

LÆS OGSÅ: Blomstrende Ideer: Julie Wettergren udgiver DIY-bog

1. Den virkelig gode: Noget om Vitus

På flugt fra virkeligheden ender Vitus til en fest, hvor han møder Emma, der flår ilten ud af hans mellemgulv. Sammen bevæger de to sig ud på en rejse, der afvæbner Vitus, så han endelig formår at se sine dæmoner i øjnene. En hudløs fortælling om udviklingen fra ung til voksen, om at være bange for kærligheden, bange for at binde sig og samtidig allermest bange for at miste. En bog, der er umulig at slippe, selvom sidste side er vendt.

Noget om Vitus af Sigurd Hartkorn Plaetner fra Gyldendal. 199,95. Fås online HER2. Den virkelig sjove: Lejlighedssange

En humoristisk fortælling om en gruppe mennesker og livet i en andelsboligforening med generalforsamlinger, fællesspisning og arbejdsweekender. Stine Pilgaard skriver letlæseligt, hylende morsomt og intelligent. Vi hører, gennem fortællerens hverdag, om det at være en del af de fælleskaber, der omgiver hende. En god bog spækket med sarkasme og underholdende dialoger.

Lejlighedssange af Stine Pilgaard fra Samleren. 249,95 kr. Fås online HER3. Den finurlige: How to be Parisian – Kærlighed, stil og dårlige vaner

En morsom og veloplagt guide til, hvordan du finder din indre pariserinde. Fire veninder giver med humor, selvironi og sarkasme deres personlige syn på stil, kul-tur, attitude og mænd. Bogen er ligefrem, underholdende, fyldt med sjove tips og skrevet med et fantastisk glimt i øjet.

How to be parisian – kærlighed, stil og dårlige vaner af Sophie Mas, Audrey Di-wan, Caroline de Maigret og Anne Berest fra Lindhardt og Ringhof. 199,95 kr. Fås online HER


Klassikeren: Fornuft og følelse

En god klassiker går aldrig af mode, og sådan er det også med Jane Austens Fornuft og følelse, der i sin nye indpakning både er en fryd for øjet og en fryd at læse. Det, der gør Fornuft og følelse helt speciel, er især Austens upåklagelige skildring af det umage søskendepar Elinor og Marianne Dashwood. 

Fornuft og følelse af Jane Austen fra Lindhardt og Ringhof, 199,95 kr. Fås online HER 


LÆS OGSÅ: ChriChri kogebog: Mad for every occasion, men allermest for nydelse!


Den søde: Klassisk Tobias

Du kan måske huske Tobias fra Den store bagedyst på DR1, hvor han blæste publikum bagover med sine bagefærdigheder. I denne lækre sag fortolker han 72 klassiske kager og bagværk og giver dem nyt liv. Hver enkelt kreation er et lille uimodståeligt kunstværk – lige til at spise.

Klassisk Tobias af Tobias Hamann-Pedersen fra Gyldendal, 249,95 kr. Fås online HERDen sunde: Geniale grøntsager

Bloggeren Maria Engbjerg fra Vanløse Blues kan trylle med grøntsager. Find ud af, hvad eksempelvis et hvidkålshoved eller en pose gulerødder kan forvandles til, og få masser af inspiration til, hvordan du nemt og enkelt får flere grøntsager på middagsbordet.

Geniale Grøntsager af Maria Engbjerg fra Nyt Nordisk Forlag 249,95 kr. Fås online HER

Den spændende: Enhver lighed

Catherine Ravenscroft begynder intetanende at læse en roman, da det går op for hende,
at bogen med detaljeret nøjagtighed afslører hendes mørkeste hemmelighed. Bogen er en psykologisk spændingsroman, der holder læseren på kanten af stolen til allersidste side. En virkelig velskrevet og intelligent page-turner med et plottwist, du umuligt kan forudse.

Enhver lighed af Renée Knight fra Hr. Ferdinand, 299,95 kr. Fås online HER

Gem

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide