Dit november horoskop: Fisken

Der foregår en masse omkring dig i øjeblikket, og der bliver ikke meget tid til at slappe af. Familien vil nok føle sig lidt forsømte, så det er vigtigt, at du også hører, hvad de har lyst til og involverer dem. Der er mange spændende muligheder på dit arbejde, og du kan komme langt med nye tiltag. Der er også mulighed for et jobskifte, hvis du vil. 

Du vil have travlt med mange andre ting, men sæt alligevel fokus på dit parforhold. Der bliver nemlig masser af mulighed for romantiske stunder. Du vil nyde at forkæle din partner og finde på noget dejligt, romantisk og hyggeligt. Hvis du ikke har en partner, så kommer tilbuddene nærmest af sig selv. Der er ingen tvivl om, at du nyder opmærksomheden, men hvis du ikke selv viser interesse, kommer der ikke til at ske ret meget, og det vil være synd.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Vandbærer og Krebs

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og