Dit november horoskop: Jomfruen

Eventuelle udfordringer på hjemmefronten løser sig af sig selv, så undlad at bekymrer dig for meget. Eftersom måneden skrider frem, vil du opleve, at du får mere og mere energi på dit daglige arbejde. Det bliver ikke let for andre, at følge med i dit tempo. Det vil du dog være klar over, og er parrart med en hjælpende hånd, når det er nødvendigt.

Hvis du ikke selv er opsøgende, når det kommer til flirt og dates, så sker der ikke så meget. Du kan virke lidt lukket på andre, hvilket ikke bringer nye muligheder. Du er egentlig bare optaget af dit eget, og lægger derfor ikke så meget mærke til, hvem der er omkring dig. Har du en partner, kan tiden hurtigt gå med rutineopgaver og praktiske projekter. Sørg for, at der også bliver plads til en hyggelig og romantisk stund ind i mellem de mange gøremål.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Stenbuk og Tvilling


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og