[single_post_category_name]

Dit november horoskop: Krebsen

Det er ikke dig, der sætter dagsordenen. Du må nærmest bare følge med, men det er også ok, for det gør, at du kan slappe lidt af. Samtidig får du inspiration af at se, hvordan andre planlægger og udfører projekter. På dit arbejde, og i det daglige generelt, vil du opleve, at resultaterne kommer lettere til dig, du skal arbejde mindre for tingene.

Du er god til at tale med andre, og meget charmerende. Derfor tiltrækker du også let en potentiel partner. Det gælder dog om, at du er udadvendt og deltager i det, du bliver inviteret til. Selvom der ikke er en meget stærk tiltrækning til en start, så giv det alligevel en chance. Du og din partner kommer godt ud af det i det daglige. Der er ingen tvivl om, at I vil være enige om meget. Det er vigtigt, at der også sker lidt spændende og anderledes.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Tyr og Fisk


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide