Dit november horoskop: Løven

Det er de nære ting, der optager dig mest, familien og din bolig. Det bliver en aktiv måned på hjemmefronten, og du nyder, at der sker noget. Det bliver mange sjove stunder, hvor du kan finde dit indre legebarn frem og bare slår dig løs. Du er impulsiv og iderig, så du kan finde på udflugter eller andet sjovt og aktivt, som I kan foretage jer sammen.

Hvis du er single, kan du finde kærlighed på dit daglige arbejde eller, hvor du dyrker motion. Det bliver lettere for dig at komme i kontakt med andre, hvis du altså selv ønsker det. Du kan også gå igennem måneden uden den store interesse i flirt og romantik. Er du i et forhold, så er der en dejlig harmoni, og I holder af at være sammen om diverse projekter. Sørg for, at I får noget tid sammen, bare jer to, det bringer jer nemlig endnu tættere.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Løve og Jomfru


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og