Dit november horoskop: Skorpionen

I denne måned drejer det sig mest om dig. Det er helt ok, at du fokuserer på dit eget, også selvom andre finder dig lidt svær at komme i kontakt med. Du er nemlig inde i en periode med stor personlig udvikling, og de uhensigtsmæssige mønstre du bryder nu, vil være støttende for dig mange år fremover. Tag også en chance eller to, du får gode resultater.

Der er mange muligheder, hvis du er single. Du kan pludselig blive meget forelsket, og egentlig skal du bare kaste dig ud i det, selvom du mest af alt har lyst til at lukke af og beskytte dig selv. Det er vigtigt, at din kommende partner har nogle af de samme værdier som dig. Er du i et forhold, så er I gode til at være aktive sammen. Du er dog ikke så fleksibel, så der skal helst være om noget, du har lyst til. Gør også noget for at glæde din partner. 

Din bedste veninde er: Stenbukken

Din bedste flirt er: Fisken og Vægten


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og