Dit november horoskop: Skytten

Brug starten af måneden på at planlægge og strukturerer, det gør det hele lettere, senere. Du bliver mindre selvkritisk når du finder ud af, at du faktisk kan meget mere, end du tror. I det hele taget bliver tingene lettere for dig. Du holder af at være aktiv, sammen med gode venner. Du nyder, når du har mulighed for at opleve noget nyt og anderledes.  

Kommunikation i dit parforhold er vigtigt. Du og din partner må tale om tingene, især når I ikke er enige. Tænk over, om du nu også er så fleksibel og diplomatisk, som du kunne være. Det er vigtigt at sætte grænser, men nogle gange må de rykkes lidt. Er du single, vil du virke meget tiltrækkende på andre, men det kan være en udfordring at komme tæt på dig, du kan nemlig virke en anelse afvisende… Hvis du vil have en ny partner, må du være mere åben.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Vægt og Vædder


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide