Life&Beyond

Dit november horoskop: Stenbukken %MCEPASTEBIN%

Det bliver lettere for dig at styre dit temperament og dine følelser, noget der ellers har været lidt af en udfordring på det sidste. Du går sikkert i nogle overvejelser med hensyn til dit job og fremtiden. Det bliver mere og mere klart for dig i hvilken retning, det vil være bedst for dig at søge. Fokuserer du på det positive, kommer du længst. 

Hvis en partner, eller kommende partner, har svært ved at committe sig til dig eller jeres forhold, så kan du tage en beslutning om at sige stop. Du vil have let ved at træffe den afgørelse nu. Er dit forhold godt, vil det kun blive endnu bedre. Din partner vil nærmest blive forelsket i dig igen. Er du single, så tiltrækker du mange tilbedere, ikke alle med lige rene intentioner eller lige ærlige, men det er du heldigvis hurtig til at gennemskue.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Jomfru og Tyr


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *