Dit november horoskop: Stenbukken %MCEPASTEBIN%

Det bliver lettere for dig at styre dit temperament og dine følelser, noget der ellers har været lidt af en udfordring på det sidste. Du går sikkert i nogle overvejelser med hensyn til dit job og fremtiden. Det bliver mere og mere klart for dig i hvilken retning, det vil være bedst for dig at søge. Fokuserer du på det positive, kommer du længst. 

Hvis en partner, eller kommende partner, har svært ved at committe sig til dig eller jeres forhold, så kan du tage en beslutning om at sige stop. Du vil have let ved at træffe den afgørelse nu. Er dit forhold godt, vil det kun blive endnu bedre. Din partner vil nærmest blive forelsket i dig igen. Er du single, så tiltrækker du mange tilbedere, ikke alle med lige rene intentioner eller lige ærlige, men det er du heldigvis hurtig til at gennemskue.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Jomfru og Tyr


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være