Dit november horoskop: Tvilling

På jobbet får du meget fra hånden, men mest i starten af måneden. Herefter vender du nemlig fokus mod det mere sociale samt kærlighed og parforhold. Det bliver ikke meget, du er hjemme, hvis du tager mod alle de invitationer, du modtager. Begynd ikke på mange nye projekter, du vil møde modstand, og de bliver ikke færdige. Du arbejder godt sammen med andre.

Du fokuserer ikke meget på at hygge dig hjemme med din partner. Du vil hellere ud og opleve noget. Romantik for dig er en hyggelig date i Tivoli eller på cafe, også gerne sammen med venner. Du er meget udadvendt, og kaster dig ud i en masse, men husk at orienter din partner, og få denne med. Netop fordi du er så udadvendt, er der også stor mulighed for flirt og et nyt parforhold. Det er ikke sikkert, at det bliver varigt, men det bliver bestemt spændende.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Vædder og Løve

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet