Dit november horoskop: Vædderen

Du vil opleve, at mange ting bliver lettere for dig efterhånden som måneden skrider frem. Din selvtillid vil stige markant, da du bliver meget mindre selvkritisk. Det skyldes blandt andet, at du er hurtigt til at lærer nye ting, og du i det hele taget let gennemskuer problemer og få dem løst. Du kan meget mere, end du selv tror, du overrasker dig selv.

Der er masser af kærlighed i luften i denne måned. Inden du ser dig om, kan du være i et nyt og dejlig forhold, hvis du er single. Der har før været begrænsninger, men der er fortrinsvis nogle, du har lagt på dig selv. De forsvinder nu, så det bliver spændende. Er du i et forhold så sørg for, at du taler med din partner. Det skaber også harmoni, når I oplever noget nyt sammen. Arranger derfor en udflugt eller en lille impulsiv rejse, hvis det er muligt.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Tvilling eller Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide