Dit november horoskop: Vandbæreren

Efter som måneden skrider frem vil du føle dig mere og mere energisk. Du trives godt med alle omkring dig, og du nyder at være social og opleve noget nyt. På dit arbejde kommer du til at gå foran andre lytter nemlig og følger dig. Du er god til at kommunikere, og du kan også med held sende et par ansøgninger, hvis du ønsker dig et nyt job. 

Du nyder at foretage dig noget spændende og anderledes sammen med din partner. Hvis det er op til dig, så bliver det ikke meget, I er hjemme. Når I sammen får nye input og oplevelser, bringer det en dejlig lethed og romantik ind I jeres forhold. Hvis du ikke er i et forhold så sig ja tak til alle de arrangementer, du kan presse ind i din kalender. Du vil møde en dejlig, potentiel partner, hvis du er opmærksom og åben, når og hvor du mindst venter det.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Skytte og Stenbuk


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide