En guidet tur i ginnens univers

Ingredienser

Bulldog

5 cl Bulldog gin

10 cl Doctor John William Polidori’s Dry Tonic Water

Jordbær i skiver

En lakridspibe

En god håndfuld isterninger

Nu er der godt nyt til alle G&T-elskere! Danmarks første gin-bog er nemlig nu på gaden, hvori du både kan læse om ginnens utrolige historie, facts om de forskellige typer af gin og også få inspiration til din næste G&T-cocktail fra de lækreste opskrifter med gin og tonic. Vi har fundet vores favorit – få opskriften her!

Iben Diamant elsker gin. I så høj en grad, at hun i 2014 begyndte at blogge om det, under navnet WhyNotGin, hvor hun gør læserne klogere på enebæreliksirens mange fantastiske facetter, tonic og om, hvad der rører sig på den danske og udenlandske gin-scene.

Læs også: Gingerale med mynte og lime

Nu har Iben også begået Danmarks første bog om gin, hvori hun går på opdagelse i ginnens fascinerende univers. I “Gin, Tonic og tilbehør” kan du læse om ginnens spændende historie og om de mange forskellige slags, der findes. Du kan også få Ibens egne tricks til, hvordan du laver de lækreste udgaver af den højtelskede klassiker. 
Gin er ikke bare gin, og tonic er ikke bare tonic. Derfor har Iben udarbejdet et gin- og tonickartotek, hvor du kan læse alt om de forskellige typer, der findes. Du kan også få helt styr på din ginlingo med minipaløren, og udvide dit ginske ordforråd. 

Læs også: Mine yndlingsdrinks

ChriChri har udvalgt vores favorit fra de mange uimodståelige opskrifter – selv om det var svært! Vi har lyst til at prøve dem alle! Herover får du en opskrift med Bulldog-gin, som har fået et lækkert tvist med spændende ingredienser såsom jordbær og lakridspibe. 

Let the evening beGIN! 

Bogen “Gin, Tonic og tilbehør” af Iben Diamant kan købes online her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være