Hvordan er det, at være kun 16 år gammel og professionel sportsudøver?

Den kun 16-årige Chloe Kim fra Long Beach, Californien er olympisk mester i snowboarding. Vi synes hun er super sej, og så imponerende med hendes kun 16 år. WOW!
Her fortæller hun om, hvordan hun holder sig motiveret udenfor snowboarding sæsonen, hendes træning og hvilke distraheringer hun oplever..

Om motivation…

“Den største motivation i off-season er at fokusere på, hvad jeg har brug for, midt i konkurrence-sæsonen. Jeg tænker på, hvordan træningen kommer mig til gode, og at holde mig fit og sund, er en kæmpe motivation.”

”Musik holder mig motiveret, når jeg træner! Jeg elsker Rihannas nye album. På det seneste har jeg lyttet til sangerinden Melanie Martinez. Hun har en virkelig cool stemme, og hendes musik er rigtig sødt, så det kan jeg godt lide at lytte til, men generelt er jeg glad for alt, der er upbeat og sjovt.”         

LÆS OGSÅ: Når man mister sine forældre: Tre kvinders ærlige beretning

Om distraheringer…

“Nogle gange kan det være svært at få en god træning sat ind, fordi jeg let bliver distraheret. Så jeg prøver at holde det kort og intenst. Jeg kan godt lide at træne om aftenen, fordi jeg der kan brænde det sidste energi af. Efter det er jeg klar til at gå i bad og så i seng.

Om fokus og træning…

”Før i tiden fokuserede jeg på underkroppen, men så indså jeg, at alt er forbundet. Så når jeg træner nu, prøver jeg at få en helkropstræning ind; øvre-, core- og underkroppen.”

”For en snowboarder er benene virkelig vigtige, fordi vi er så afhængige af dem, og der er store chancer for at blive skadet. Jeg har allerede delvist revet mit korsbånd over, så jeg er fokuseret på at beskytte og styrke mine ben.”

”Jeg prøver at fokusere på styrke, udholdenhed og mobilitet i min træning. Styrke holder mig på fødderne som snowboarder. Hvis dine ben er stærke, kan du klare landingerne. Mobilitet hjælper mig med at klare bevægelserne i sporten. Udholdenhed er vigtigt for at kunne klare sig igennem. Jeg har altid brug for at øve min reaktionstid fordi man i denne sport, skal reagere hurtigt, og være opmærksom på sine omgivelser.”

LÆS OGSÅ: 5 ting der vil ødelægge dit parforhold

Her på redaktionen synes vi at Chloe Kim er alt for sej! Wuup Wuup 🙂

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og