Life&Beyond

Mary J. Blige & Maxwell koncert countdown: Den ultimative playliste

Glæd dig til at danse med på hits som “No More Drama” og “Not gonna cry” – for nu er der ikke længe til, at The Queen of Hip Hop Soul og det musikalske multitalent Maxwell indtager Falconer Salen på Frederiksberg!

LÆS OGSÅ: Den ultimative Pokémon GO-Guide: Sådan mestre du teknikker, taktik & smutveje

Koncerten der finder sted fredag d. 21. oktober (yaaaaay der er ikke længe til) har et klart budskab om at få folk til at føle sig smukke, sexede og stærke OG vil selvfølgelig være fyldt med overraskelser!

LÆS OGSÅ: Frækkere end nogensinde: Kom i seng med Mr. Grey

Her på redaktionen har vi snydt en lille smule og lavet playlister med de bedste hits for både Maxwell og Mary J. Blige, så vi allerede nu kan øve vores dance moves og få sangteksterne helt på plads, inden det går løs på fredag! 

Tag et lyt og kom i rette stemning til en aften fyldt med kærlighed, sjæl og håndtegn 😉 

 

 

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *