Forbudt kærlighed & hed sex: Bøgerne du SKAL læse!

Anmeldelse af

Titel: Absolute Beginners & Absolute Lovers

Forfatter: SJ Hooks

Forlag: Rosinante

Udgivet: 13 Oktober 2016

Antal sider: ca. 300

Vejl. Pris: 149,95 kr.

Gem

Vi er pr. dags dato blevet fuldstændigt HOOKED på en den nye danske forfatter, SJ Hooks! Er det første gang, du hører det navn? Okay, men det er absolut ikke sidste!!! 

Fældede du også en lille tåre, da “Fifty Shades Of Grey” kom til en (romantisk) ende? For vi er i hvert fald slet ikke færdige med drømme os væk til store kærlighedshistorier og våde drømme! Så du forstår nok vores begejstring, da vi fik fingerne i hele TO nye erotiske noveller, som i den grad er det danske svar på forfatteren bag Mr. Grey & Anastasia’s hede forhold, E.L. James. Og tak for det SJ Hooks, for de blev begge slugt råt!

Samtidigt nærmer efteråret og koldere tider sig, og det er tid til at krybe sammen i lænestolen med en stor striktrøje, hjemmefutter, en kop varm te og en god bog – og gør så lige dig selv den tjeneste at starte med bogserien af SJ Hooks! 

SJ Hooks – eller Sille Hooks – er en kvinde efter team ChriChris tankegang 😉 Som både hustru og mor med bopæl i Odense begyndte hun at drømme sig væk til en anden verden, da ægteskabet knirkede. De erotiske noveller blev først skrevet på engelsk, og når børnene var blevet lagt i seng, men før hun fik set sig om, havde hun allerede over 2 mio. fans og faste læsere – heriblandt nemlig SELVESTE “Fifty Shades Of Grey” forfatteren, E.L. James, som fan number one! Så gik det ellers stærkt, og SJ Hooks blev kontaktet af et amerikanske forlag og udgav sine bøger. Nu har lille Danmark taget sig sammen og købt rettighederne – og af den årsag klapper vi i hænderne!

“Som både hustru og mor med bopæl i Odense begyndte hun at drømme sig væk til en anden verden, da ægteskabet knirkede. De erotiske noveller blev først skrevet på engelsk, og når børnene var blevet lagt i seng…”

Absolut Beginners

I første udgave, Absolut Beginners, møder du hovedpersonen, Stephen. En kontrolleret professor som underviser i Engelsk på universitetet. Han har styr på sit liv og nyder at komme hjem alene og gå tidligt i seng, træne et par gange om ugen i fitnesscenteret med sin stedbror, Matt, og spise hos sine forældre i weekenden. Der er kun én ting, som absolut ikke kan lade være med at irritere ham – nemlig hans diametrale modsætning: en uregerlig og flabet studerende ved navn Julia Wilde som går til hans undervisning. Han kan faktisk slet ikke vente, til semestret slutter, så han slipper for at se på hende!

Julia er letpåklædt, stædig, taler før hun er blevet spurgt og har ingen respekt for ham som autoritet, og det irriterer ham grænseløst, men han kan alligevel ikke lade være med at kigge på hendes pæne figur, røde læber og blå øjne. Stephen er lettere akavet men en venlig og godhjertet mand, og selvom han godt kan lide hans liv, så er det begyndt at blive lidt ensomt – og jo mere han lærer Julia Wilde at kende, jo mere indser han, at hun måske netop er lige præcis det “Wilde”, han har brug for i sit liv 😉

Efter at have mødt Miss. Wilde en aften i byen ender han i hendes seng, og selvom han ikke kan udstå hende i klasseværelset, så har hun en evne til at få ham til at føle sig selvsikker i soveværelset, og så er hun det bedste sex, han nogensinde har fået. Så selvom Stephen er i fare for at miste sit arbejde og sætte sin karriere på spil, når han har sex med en studerende, så kan han ikke holde sig fra hende. Og vi må tilføje, at de to karakterer er HOT HOT HOTTE sammen(!!!), og det er en fornøjelse at være i mandens tankegang og få historien fra hans POV, for hvem vil ikke gerne prøve at forstå, hvad der sker i hovedet af en mand? Behøver vi at sige mere??? 😉

Absolut Lovers

I anden udgave, Absolut Lovers, er Stephen efterhånden blevet oplært i soveværelset af Julia, men pludselig har han svært ved at styre sin følelser. Den uforpligtende sex forvandler sig til forelskelse og kærlighed, men Julia virker modvillig, og hendes attitude er afvisende. Det er nu op til Stephan at bevise, at der kan være mere end seksuel kemi imellem de to. Han er fast besluttet på at vinde hendes kærlighed og overbevise hende om, at deres hede seksuelle kemi kan kombineres med romantik og forhold, men da Julia har dårlige erfaringer fra et tidligere forhold, er hun meget tøvende.. Men som vi lærer i “Absolut Beginners”, så har Stephen nogle ret gode overtalelsesevner 😉

Det bedste ved “Absolut Lovers” er at følge forholdets udvikling, når de to karakterer rammer de forskellige milepæle i et forhold (som vi alle kender til), men på deres helt egen nuttede, akavede, pinlige og humoristiske måde! Mødet med Stephens forældre, blive en del af vennegruppen, underlige sammenstød med ekskærester, hvem siger først de hellige tre ord “jeg elsker dig” osv osv. 

To bøger som er fyldt med sex og romantik og alligevel har så meget mere at byde på! Så vil vi ellers ikke afsløre mere end, at du godt kan forberede dig på at blive varm i kinderne og få sommerfugle i maven.. Og så krydser vi ellers bare fingre for en filmatisering, for ååååh hvor ville vi bare gerne SE Stephen og Julia i aktion!

Gem

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450