Vores yndlingspige vender tilbage til HBO

Vores yndlingspige er tilbage på HBO, der hvor det hele startede – i hvert fald for os. Sex and the City løb over skærmen for første gang på HBO i 1998, her var Sarah Jessica Parker kun en ung pige og lyden af det knitrende tv støj, imens HBO logoet tonede frem, blev et symbol på at det bedste selskab var på vej med Carrie og veninderne 

LÆS OGSÅ: 6 løgne Carrie Bradshaw har fortalt dig om at bo i New York  

Nu sker det igen, det knitrende tv støj med HBO logoet bliver igen afløst af noget godt og med yndlings pigen igen. Der er gået 18 år og Sarah Jessica Parker er blevet en moden kvinde. Sindssyg lækker, sjov og sød er hun stadig. Sarah Jessica Parker er nemlig høj aktuel i en ny serie på HBO, som hedder DIVORSE, og vi har været så heldige, at få et sneak peak af de første afsnit og du kan godt glæde dig! Nu har vi jo kun set de første par afsnit, men det tegner godt! Dette skyldes ikke kun Sarah Jessica Parker, men også hendes karakter Frances’ mand i serien, spillet af Thomas Haden Church. Du husker ham måske fra filmen SideWays. Han er fantastisk god og sjov, og det kan man også godt sige om resten af castet i serien. 

Nu skal vi jo ikke afsløre for meget, men serien handler om ægteparret Frances og Robert, der kæmper med at holde sammen på deres ægteskab. Efter at have fået to børn og været gift i mere end 10 år, er Frances pludselig blevet i tvivl om, hvad hun vil med livet og med forholdet til ægtemanden. En skilsmisse synes uundgåelig, men Frances bliver hurtigt klar over, at det bliver langt mere besværligt, end hun havde forestillet sig, at komme ud af det kriseramte ægteskab.

LÆS OGSÅ: 7 steder du skal prøve at have sex

DIVORCE er historien om en meget, meget lang skilsmisse, skildret på en både sjov og alvorlig måde, og også historien om, hvordan en skilsmisse påvirker børnene, vennerne, omgivelserne – og ikke mindst parret selv.

Yndlingspigen er tilbage i topform, og viser igen at hun har et komisk talent og bare er en super dejlig skuespiller.

Se traileren lige her (den vil du ikke gå glip af ;-)) 

 
DIVORSE består af 10 episoder og har premiere på HBO Nordic den 10. oktober.     

Psssssst….. Se også ”Behind the Scenes” lige her! 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og