8. december: Vind et gavekort fra Bianco på 1.250 kr.

Ved at besvare spørgsmålet ovenfor deltager du i konkurrencen om dagens pakkekalender.

Når du deltager, giver du samtidig tilladelse til, at sponsoren af dagens præmie samt Club ChriChri og &Copenhagen, må sende dig spændende nyhedsbreve pr. e-mail. Afmelding af nyhedsbrevene kan til en hver tid ske via afmeldingslink i de fremsendte mails.

Som bekendt er julen hjerternes fest, men hos ChriChri er det også gavernes fest. Vi vil derfor forkæle jer med vores ChriChri pakkekalender, hvor du hver dag fra d. 1. til 24. december har muligheden for at vinde skønne gaver. I dag er det d. 8. december, og derfor tid til endnu en gave i pakkekalenderen. Held og lykke!

___

Dagens præmie er et gavekort til Bianco, som giver dig muligheden for frit at kunne vælge din favorit style blandt sæsonens hotteste sko trends. Uanset om din stil er feminin og forførende eller trendy og rå, giver Biancos brede udvalg dig muligheden for at udtrykke din egen stil og personlighed. Gavekortet har en værdi på 1.250 kr. og kan anvendes i alle Bianco butikker.

Du deltager i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet i den hvide boks. Få hjælp til svaret lige HER.

Se mere til Bianco på deres Instagram og Facebook.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være