[single_post_category_name]

Vind 2 x biografbilletter til ’Skønheden i alting’

Er du en af dem, som bor lidt for langt fra København, til at kunne komme med Team ChriChri i biografen? Så bare rolig! Vi udlodder nemlig 2 billetter til hele 10 heldige vindere, så du kan invitere din mor, far, kæreste, ven eller en veninde med i biografen til at se filmen ’Skønheden i alting’.

I dramaet ‘Skønheden i alting’ forsøger en reklamemand i New York at komme ovenpå igen efter en personlig tragedie. Filmen instrueres af manden bag The Devil Wears Prada og One Chance, og har bl.a. Will Smith og Kate Winslet på rollelisten. ‘Skønheden i alting’ har premiere 1. juledag d. 25. december, så der er altså rig mulighed for, at komme ind og se den spændende film i juleferien.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er blot at svare på spørgsmålet i den hvide boks. Vinderne vil blive fundet og kontaktet d. 30. november.
Held og lykke! 

Psst… Se traileren for filmen lige her:

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide