Life&Beyond

Dit december horoskop: Jomfruen

Der er ikke meget, du ikke har styr på, dit overblik er fantastisk, og strukturen er lagt. Det kan dog blive lidt for fast, du går glip af nogle sjove stunder, hvis du ikke gør plads til at være lidt impulsiv. Familien vil også mene, at de skal bestemme noget, så du må lytte til andre. Du får mange succesrige projekter, så tag et par chancer.

Du har stor fokus på de nære ting, og du nyder, når du og din partner kan være sammen om fælles projekter, hjemme. Du sætter gerne gang i mange projekter, og du har energien til at fører det, du ønsker ud i livet. Der er vigtigt, at i bliver enige om tingene, ellers opstår der skænderier, der ødelægger selv de bedste intentioner. Er du single så er der mulighed for et uventet, pludseligt fører til flirt og dejlig romantik, tal derfor med dem du møder.

Din bedste veninde er: Krebsen

Din bedste flirt er: Tvillingen og Vandbæreren

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *