Dit december horoskop: Tvilling

Du kommer til at indordne dig efter andres planer og arrangementer. Heldigvis er du fleksibel af natur, men det vil være frustrerende, når du skal vente eller andre stædigt holder fast i deres. Du er kreativ og finder på mange spændende projekter. Det gør dig glad, når du beskæftiger dig med noget, der interesserer dig, og du kan med held involverer familien.

Din partner kan til tider være lidt svær at blive enig med. Der kan opstå diskussion om, hvilke arrangementer I skal tage til og, hvilke I skal invitere til. Tingene vil dog have det med at løse sig af sig selv, så undlad diskussioner, når det er muligt, og gå på kompromis. Er du single, vil der være overraskende seriøse bud efter dig. Du have brug for frihed, og du er ikke hurtig til at vælge. Der er vigtigt for dig, det føles helt rigtigt. 

Din bedste veninde er: Fisken

Din bedste flirt er: Krebsen og Tyren

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide