Life&Beyond

Dit december horoskop: Vædderen

Første halvdel af måneden bliver den mest aktive. Du er god til at arbejde sammen med andre, og i det hele taget nyder du, at der sker noget. Der er positiv fokus på ny læring, og der er især godt for dig, der er studerende. Senere kan du hygge dig med gode venner og lade roen sænke sig, hvilket passer godt med, at der er nogle hyggelige fridage i vente. 

Det er en måned, hvor du til en start ikke vil være meget hjemme. Du er social og har i det hele taget meget at gøre. Det er din partner bestemt ikke glad for, og det kan skabe nogle gniderier, hvis og når han føler sig overset. Sørg for, at I foretager jer noget romantisk og, at du er nærværende, når I er sammen. Er du single, så kan du være bange for at tage initiativ. Det skal du bestemt ikke være – slå dig løs det bliver dejligt giver mening. 

Din bedste veninde er: Skorpionen

Din bedste flirt er: Vandbæreren og Stenbukken

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *