Life&Beyond

Dit december horoskop: Vægten

I denne måned er du ikke så udadvendt og social som ellers. Det er de nære ting, der optager dig mest, og du har behov for en timeout. Få afstemt forventninger med familien, så der ikke opstår uenighed omkring helligdagene. En god planlægning bliver nødvendig, når du skal nå noget, møder, rejser og lignende. På jobbet går det stille og roligt.

Brug tid med din partner, find de rolige stunder sidst på aftenen, og lad jer ikke forstyrre af telefoner, tv eller andet. Et glas vin og en god snak skaber harmoni, og I vil føle jer tæt på hinanden. I er begge gode til at støtte og give råd. Er du single, er det ikke sikkert, du har interesse i at gå ud. Der kan godt være, hvor du færdes til daglig, at du finder kærligheden, så bare vær opmærksom. Det er også op til dig, at tage imod og være romantisk. 

Din bedste veninde er: Tyren 

Din bedste flirt er: Vædderen og Vægten

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *