Life savers: Sådan kommer du godt igennem mandagen!

Mandagen er i gang, og en ny uge er startet. Her på redaktionen kan vi godt være en smule trætte mandag morgen, og vi har derfor brug for hjælp fra vores life savers! 

Mobil covers og tasker
Når mandagstrætheden virkelig sætter ind og vores koordinationevne kan være lidt langsom, vinder vores mobil covers og tasker virkelig. Vi kan nemlig godt komme til at tabe tingene en gang i mellem, og så er vores covers og tasker helt sikkert nogle af vores life savers!

Shop mobil covers og tasker

Kaffetid
Som nævnt i indledningen, så kan vi være en smule trætte mandag morgen, og her er kaffe altså et must! Nogle af os er til en stærk filterkaffe, hvor andre er mere til luksusudgaven og køber sig en latte. Summa summarum – kaffen vinder HVER mandag!

Til de mørke rander
Ja! Efter weekendens arrangementer er mørke rander, desværre noget af det som er svært at skjule. Derfor er concealeren en fantastisk life saver, da vi så kan gemme ”trætheden” væk på nul komma fem!

Shop vores favorit concealer fra Clarins

Eftermiddagslækkerier
Vi indrømmer det! Nogle gange kommer vi til at snacke lidt sødt hen på eftermiddagen. Efter en hård weekend, kan vi nemlig godt få brug for et lille sukker-kick i løbet af dagen, men så længe det bare er en lille snack, så går det vel nok? 😉

Se opskriften på den bedste chokoladekage med karamel

Musik!
Findes der noget bedre end at høre sit yndlingsnummer om mandagen? Det tror vi næppe. Det får dig til at smile og være positiv, så er du lidt mandagstrist? Så fyr op for musikken.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være