Sådan overholder du dit nytårsfortsæt

Om lidt over en måned træder vi ind i 2017, og et nyt år betyder for mange også et nyt kapitel. Det er altså her, man har muligheden for at starte på en frisk med nye vaner eller en ny livsstil. 

Et nytårsforsæt varierer selvfølgelig fra person til person. Nogle overvejer måske at kvitte cigaretterne og er allerede gået i gang med Nicorette eller Nicotinell, hvor andre forsøger at cutte lidt ned på sukkeret i hverdagen. Fælles for dem alle er, at der er noget, vi vil lave om – men hvordan overholder vi vores nye regler og planer for 2017? Det skal vi fortælle dig! Vi har nemlig samlet nogle af de mest populære nytårsforsæt og giver dig gode råd til, hvordan du kan overholde dem.

Rygestop
Rygning er en dårlig vane, som er skadelig for dig, din krop og dine omgivelser. Derfor er rygning også én af de vaner, der hitter som en af danskernes foretrukne nytårsforsæt. 

Sådan overholder du nytårsforsættet

1. Bestem dig for, om du har brug for hjælp til et rygestop, eller om du sagtens kan ligge cigaretterne på hylden uden. Hvis du har brug for hjælp, så overvej dine muligheder. Er du til Nicorette eller Nicotinell? Eller måske til en helt tredje mulighed?

2. Allier dig med din partner eller en veninde, som skal holde dig op på nytårsforsættet. Del dine bekymringer med ham eller hende og fortæl ærligt om dit forløb. Det er altid nemmere at komme igennem tingene sammen frem for alene.

Læs mere om Nicorette eller Nicotinell her.

Dyrk mere motion og spis sundere
Mange af os kunne godt bruge lidt mere aktivitet i hverdagen samt cutte lidt ned på kontorkagerne, men hvordan kommer man i gang med en sundere livsstil?

Sådan overholder du nytårsforsættet

1. Find en træningsmakker, som du træner med flere gange om ugen. På den måde skal der lidt mere til, før du aflyser din fitnessaftale. Vær gode til at rose hinanden for jeres nye ”fitness-venskab” og mind hinanden om, at I er ret seje!

2. Vælg dine kampe! Ønsker du at spise kage på kontoret i dag? Så skal du nok droppe fredagsslikket. Man må jo gerne synde en gang i mellem, bare det ikke er hver dag.

Find gode råd og opskrifter til en sundere livsstil her.

Rejs mere
Oh yes! Hvem drømmer ikke om at rejse mere? Det kan desværre nogle gange være svært at få bestilt den rejse, så hvad gør du?

Sådan overholder du nytårsforsættet

1. Find ud af, hvor meget tid du har til at rejse – er du til tre uger eller blot små weekendture? Skriv i starten af året ned, hvilke uger eller weekender du drømmer om at rejse, og hvor dine drømme-locations er.

2. Økonomien spiller også en vigtig rolle. Derfor opfordrer vi dig til at lave en rejsekonto, hvor du ligger penge til side hver måned. På den måde har du noget at se frem til, og så er det også lidt nemmere at bestille flybilletten, når pengene står på kontoen.

Få tid til det, der er vigtigt!
Desværre har mange af os en stresset hverdag, hvor tiden flyver afsted. Vi glemmer at tage os tiden til os selv og til det, som er vigtigt.

Sådan overholder du nytårsforsættet

1. Sæt dig ned og find ud af, hvad du gerne vil bruge mere tid på. Skal der være mere tid til dine børn? Til dig selv? Til din kæreste? Altså, hvad er vigtigt for dig?

2. Find ud af, hvor det går galt. Hvorfor har du ikke tiden? Kan du mon bruge din tid anderledes, end du gør nu?

3. Skær alt det unødvendige i hverdagen fra og hav i stedet fokus på det vigtige.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og