Stjerneparade: Spektakulært koncertshow i Operaen

Stine Bramsen inviterer prominente gæster med på scenen i Operaen d. 19. november. Her vil du helt ekstraordinært kunne opleve sangerinden i duetter med nogle af tidens største musikere. 

Den smukke og talentfulde danske sangfugl, Stine Bramsen, har inviteret de populære kunstnere; Benal, Oh land og Karl William med på scenen i Operaen. Koncerten bliver afholdt til fordel for organisationen DIGNITY, som arbejder både nationalt og internationalt med at forebygge tortur, og hjælpe torturofre og traumatiserede flygtninge.

LÆS OGSÅ: Musikstafetten: Lina Rafn interviewer Stine Bramsen

Jeg har valgt tre gæste-artister, som rører mig med deres stemmer. De har alle et nærvær og en tydelig sjæl tilfælles i vokalen. Samtidig kommer de fra tre ret forskellige steder musikalsk – og jeg fra et helt fjerde! De møder tror jeg bliver ret smukke og helt unikke for aftenen. Jeg glæder mig meget til at dele scene med Benal, Ohland og Karl William“, fortæller aftenens hovedperson, Stine Bramsen.

Multikunstneren Oh Land, der både synger, skriver og producerer musik, har fire albums bag sig. Den elektroniske rap-gruppe Benal udgav debutalbummet ‘Nu’ for lidt under et år siden til stor anmelderros og en næsten udsolgt Danmarksturné. Og den unge succesfulde sanger og sangskriver Karl William kunne for nyligt skrive P3 Guld-vinder på CV’et. Alle tre er de glade for at kunne bakke op om Stine Bramsens velgørende koncert.

LÆS OGSÅ: Fallulah: Det bedste jeg ved…

Al overskuddet fra koncerten går til DIGNITY. Med #MusicforDignity håber organisationen at skabe opmærksomhed omkring rehabiliteringen af de mange torturoverlevere og traumatiserede flygtninge, Danmark har modtaget under flygtningekrisen.

Koncerten finder sted d. 19. november i Operaen i København. 

Billetter kan købes HER

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være