Life&Beyond

Verdens mest sexede mand er kåret!

Skuespilleren Dwayne “The Rock” Johnson er verdens højest-betalte skuespiller, og nu kan han tilføje endnu et hædersmærke til samlingen. “The Rock” er nemlig netop blevet kåret som Verdens Mest Sexede Mand af Peoples Magazine.

LÆS OGSÅ: Mandehjørnet: Zarko Ahlmann Pavlov

Du kender måske den 44-årige amerikanske skuespiller Dwayne “The Rock” Johnson fra et utal af forskellige actionfilm fyldt med fart og spænding – såsom “The Fast and The Furious”. Hvis du også har siddet og sukket over muskelbundtet, foran skærmen, så er du bestemt ikke alene. For nu har det amerikanske magasin, People Magazine, kåret “The Rock” som verdens mest sexede nulevende mand.

“Jeg tænkte, wow! Jeg har stort set nået det absolutte højdepunkt nu. Jeg er ikke sikker på, hvad jeg mere kan gøre herfra. Nu har jeg opnået alt,” udtaler Dwayne “The Rock” Johnson, med et glimt i øjet. 

Spørger man “The Rock” om, hvad der har hjulpet ham til at opnå så lækkert et udseende – selv efter de 40 år, er svaret klart:

“Det starter med huden. Det er vigtigt at du passer godt på den. Så derfor eksfolierer jeg også,” udtaler han.

Tippet er hermed givet videre! Her på redaktionen er der lidt delte meninger om kåringen, men man kan bestemt ikke fornægte, at når det gælder maskulinitet, rå muskelstyrke og glimt i øjet…. Ja, så har “The Rock” det hele 😉

LÆS OGSÅ: Naughty love reading: seks hotte anbefalinger

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *