Kom med Team ChriChri til forpremieren på ‘Skønheden i alting’

Ved at besvare spørgsmålet ovenfor deltager du i konkurrencen om at vinde 2 x biografbilletter til forpremieren d. 19. december på filmen ‘Skønheden i alting’. Når du deltager i konkurrencen accepterer du, at modtage spændende nyhedsbreve pr. mail fra Club ChriChri, &Copenhagen samt vores samarbejdspartnere. Afmelding af nyhedsbrevene kan til en hver tid ske via afmeldingslink i de fremsendte mails.

Skal du med Team ChriChri i biografen? Så er det nu, du skal læse med. Det er nemlig blevet tid til endnu en biograftur med os, og denne gang er det dramaet ‘Skønheden i alting’ vi skal ind og se. 

Filmen har faktisk først premiere 1. juledag d. 25. december, men vi inviterer dig på biotur allerede d. 19. december, hvor vi fylder en hel sal med heldige vindere, som alle kan tage deres kæreste, mor, far eller en ven/ veninde med til en fantastisk aften. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er blot at svare på spørgsmålet i den hvide boks.

Hvor bliver arrangementet afholdt?

Nordisk Film Biografer Falkoner
Sylows Allé 15
2000 Frederiksberg C 

Hvornår?

D. 19. december kl. 19.00.

Vinderne vil blive fundet og kontaktet d. 30. november.
Held og lykke!

Psst… Se traileren for filmen lige her:

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og