3 ting du skal være bedre til i julen

December er fantastisk! Kalenderlys, julebag og mørke aftener med dem, vi holder af. MEN, december er også 31 dage med en masse gøremål, fordi vi har så forfærdelig mange forventninger til julemåneden. Imellem julegaveindkøb og fedtede dej-fingre kan man derfor hurtigt glemme dét, som måske er aller vigtigst. Her er derfor 3 ting, som vi nok alle kan blive bedre til i julen.

Husk dem du holder af

Kender I det, hvor I er på vej ud af døren med hænderne fulde, og telefonen så ringer? Mor. Men du har ikke tid til at svare, og du glemmer måske også at ringe tilbage senere? Det gør vi i hvert fald herinde på ChriChri-redaktionen.

Derfor er vi også yderst begejstrede for Telias nye videokampagne med fokus på at huske dem, du holder af. Hvis du ikke allerede har set Telias video, så kan du gøre dig selv en tjeneste og se den lige her – eventuelt benytte lejligheden til at skrive en kommentar til én du holder af?

Fordi er det ikke netop det, der ofte sker! Vi glemmer dem, som betyder mest. Og så endda i december, som er familiernes tid. Det er jo ikke fordi, at vi ikke vil, men fordi vi ikke føler, at vi har tid. Heldigvis behøver det ikke være så besværligt. Du kan tage telefonen, skrive en sms eller sende et enkelt billede, som viser, at du tænker på dem, du holder af.

Hold fri, når du har fri

Det er SÅ let liiige at trykke tænd på computeren, tjekke mails, besvare mails og skrive referatet fra bestyrelsesmødet færdigt – mens du stadig husker det – julemorgen, eller mens kartoflerne alligevel koger færdigt juleaften. Men er det virkelig nødvendigt? Gør i stedet dig selv en tjeneste og hold fri i julen, så du kan være sammen med dem, du holder af, nu hvor I alle er samlet. Det vil vi gøre 🙂

Justér dine krav til julen

Sæt kravene ned til både dig selv og de andre deltagende i julen. Du er ikke perfekt, selvom vi selvfølgelig selv går rundt og tror det, og det er dine nærmeste heller ikke. Og det bliver julen højst sandsynlig heller ikke! Men det gør ikke nødvendigvis julen dårlig. Tværtimod. Det er måske snarere de juleaftener, hvor det hele IKKE gik som planlagt, vi husker bedst og griner mest af efterfølgende. Om ikke andet, så har vi da noget at snakke om, når mor, din bedste veninde eller søster ringer! Det vigtigste er alligevel, at vi er sammen med dem, vi holder af. Så sæt kravene ned og accepter julen, som den nu engang er.

Under følgende hashtags kan du se Telias jule-kampagne og hvilket indtryk, den har gjort hos andre:#huskdemduholderaf #teliadanmark #mereatsigejatil #sponsoreret

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide