Match middagen med champagne

Vidste du, at champagne fremstillet uden for Frankrig aldrig må hedde champagne? At champagne skal opbevares på langs, fordi den altid udvikler sig i flasken? ELLER at rosé champagne kan være det sublime match til hovedretten i din nytårsmiddag? Så læs med her!

Traditionelt set venter de fleste med champagnen til midnat, hvor vi kysser det nye år velkommen. Men champagne rummer faktisk meget mere end det. Derfor fortæller Moët & Chandon her, hvordan man kan matche middagen med én af deres champagner. Her på redaktionen får vi allerede julelys i øjnene 🙂 SKÅL!

LÆS OGSÅ: Mine yndlingsdrinks

Moët Brut Impérial matcher appetizers og forretter perfekt. Det er husets ikoniske champagne. Den blev skabt i 1869 og er et udtryk for Moët & Chandons unikke stil – en stil, der kendetegnes ved sin tydelige frugtighed, sin forførende gane og sin elegante modenhed. Server Brut Impérial til for eksempel sushi, kammuslinger, østers, hvid fisk og lyst kød.

Moët Rosé Imperial er derimod et smukt match til hovedretter med mere intensitet. Roséen er et spontant, strålende, romantisk udtryk for Moët & Chandons stil. Farven er pink med antydning af ravgul, og bouqueten er livlig og intens med røde frugter, florale nuancer og rose og en let antydning af peber. Moët Rosé Impérial passer godt til simple, intense og farverige retter som carpaccio, fisk eller ratatouille.

Moët & Chandon Impérial Nectar udgør den komplette champagnemiddag. Den er et oplagt match til kransekagen og de søde retter som en sødere og eksotisk champagne med masser af liv. Impérial Nectar udmærker sig ved sin sødere frugtighed kombineret med fylde og en frisk finish.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være