Dating apps: Disse dage er de bedste flirte-dage i din juleferie

Juleferien er en ferie, hvor familie og venner er i fokus. Men det er også én af de mest romantiske perioder på året. Det viser sig nemlig, at der er gode chancer for at finde en flirt i sin juleferie.

Hvis du er interesseret i at møde nye mennesker i julen, er der nogle dage, du skal være opmærksomme på. Der er nemlig nogle dage, hvor du har større chance for at få charms og likes på dine fortrukne dating apps. Statistikken viser tydeligt, at det er dagene efter nytår, du skal satse på, hvis du vil maksimere dine chancer. Det er nemlig nytårsdag efterfulgt af tredje januar, som topper listen over, hvornår flest flirter online.

I julen viser det sig derimod, at danskerne helst bare vil være sammen med familien, og aktiviteten er lavest den 24. og 25. december. Mellem jul og nytår er der derimod betydeligt større chancer for at møde nogen. Se listen for hvornår, det er bedst at online date nedenfor. 

_____

Dagene, hvor vi onlinedater mest i julen

– 1 –
1. januar

– 2 –
3. januar

– 3 –
2. januar

– 4 –
21. december

– 5 –
30. december

_____ 

 
Desværre har vi allerede overstået d. 21. december, men de andre dage er der altså stadig rig mulighed for, at få fundet sin nye flirt 😉

Om undersøgelsen:
Kortlægningen er baseret på Happns egne data ud fra brugernes aktivitet i appen i perioden 21.12. 2015 til 01.03. 2016. Det vil sige antal likes, charms og crushes. Al statistik er helt anonym.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450