Life&Beyond

Dit januar horoskop: Fisken

Stadig arbejder du bedst alene. Der vil være alt for mange udfordringer ved at prøve at nå til kompromiser. Det går godt med karrieren og, hvis du ønsker det, kan du med held søge et nyt job. Læg gerne ambitiøse mål og planer, der er ingen tvivl om, at du kan komme langt i denne periode.

Vær ikke bange for at tage en chance med kærligheden. Du kan møde en potentiel partner, der virkelig ser dig for den, du er. Du vil nyde at blive forkælet, og du er i dit mere romantiske hjørne, så det passer dig godt med flirt og nærvær. Har du en partner, så vil du blive forkælet og værdsat. Det kan knibe med at lægge fælles planer, men der behøver faktisk heller ikke at ske så meget.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Vandbæreren og Stenbukken

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *