Life&Beyond

Din januar horoskop: Skorpionen

Der er god fokus på din økonomi, og du kan indgå nogle lukrative aftaler. Du har et virkelig et godt overblik, og det kan få dig langt. Du er ikke så fokuseret på karriere og mål, det går nærmest helt af sig selv. Du vil ikke opleve de store udfordringer, så tag en dag ad gangen, alt vil løses.

Du er ikke så udfarende eller opsøgende, når det kommer til kærlighed. Derfor skal den faktisk komme og banke på din dør, for at du lukker op. Det betyder dog ikke, at der ikke vil være spændende muligheder, spørgsmålet er bare, om du ønsker det. Er du i et forhold, vil du nyde at bruge tid hjemme sammen med din partner. Du er dog også med på sjove arrangementer, når det arrangeres.

Din bedste veninde er: Løven

Din bedste flirt er: Stenbukken og Skytten

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *