Life&Beyond

Dit januar horoskop: Skytten

Kun få har et overblik, og er struktureret som dig. Derfor vil du også blive bedt om hjælp og råd. Sørg for, at du får ordnet dit eget først, og brug tid på at tjekke dine ting igennem, så du ikke begår fejl. Pas på pengene, du kan foretage investeringer, der ikke er gode. Pas også på dine ejendele.

Det bliver en rigtig hyggelig måned for dig, der har en partner. I bliver hurtig enige om fælles projekter, og nyder at bruge tid sammen. Der er en dejlig harmoni og flirt i luften. Hvis du ikke har en partner, så må kærligheden komme til dig. Du vil ikke være så opsøgende, så det fungerer bedst, hvis den banker på din dør. Et familiemedlem kan også arrangere en date, der bliver ganske god.

Din bedste veninde er: Vandbæreren

Din bedste flirt er: Skytten og Vædderen

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *