Life&Beyond

Dit januar horoskop: Tyren

Kast dig ud i dit arbejde, så du kan komme videre mod dine mål. Der er faktisk ikke noget at vente på, du ved, hvor du skal starte. Der er spændende fokus på kurser og uddannelse, undersøg, om der er noget, du er interesseret i. Det kan også være, at der er noget, du siger fra.

Kærlighed og parforhold er et område, du prioriterer højt. Der er mange interessante muligheder for dig, der er single. Det kan være gennem dit arbejde eller venner, at du finder en dejlig partner. Du har en charmerende udstråling, der er svær at komme udenom. Er du i et forhold, så er I gode til at lægge fælles, og meget ambitiøse planer. Find også tid til noget sjovt, så I får slappet lidt af.

Din bedste veninde er: Stenbukken

Din bedste flirt er: Krebsen eller Skorpionen

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *