Life&Beyond

Dit januar horoskop: Vægten

Du er ikke så udadvendt, som du plejer. Det er de nære ting, der betyder mest for dig i denne måned. Bolig, familie og dit daglige arbejde. Tag dig tid til at nyde de små ting, og undlad at starte diskussioner med andre. Pas også på, når du færdes i trafikken, ingen mobiltelefon eller lignende.

Hvis du er single, kan du finde flirt og parforhold, gennem dit daglige arbejde eller kollegaer. Du kan blive lidt usikker på dig selv, eller tvivle på dit eget værd, men det har du bestemt ingen grund til. Det skal vær sjovt, og du skal kunne grine med din partner. Er du allerede i et forhold, så find på noget sjovt, I kan foretage jer sammen. Bring noget leg og lethed ind i jeres forhold, og hyg jer hjemme.

Din bedste veninde er: Krebsen

Din bedste flirt er: Tvillingen og Jomfru

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *