Drømmerejsen: Verdens bedste hoteller

På en kold og våd vinterdag drømmer vi os væk til eksotiske destinationer med sol, vand og kølige drinks. 2017 byder på en spændende række af trends og lækre hoteller, der med garanti giver rejselyst. Læs med og lad dig inspirere…

LÆS OGSÅ: Dagens grin: Carpool med Madonna

Absolut luksus

Arkitektoniske vidundere, ubegrænset butler-service, private pools og ekstraordinære spa-oplevelser. Luksushoteller, der frister med ekstravagante hoteloplevelser, som tidligere var forbeholdt de allerrigeste, skyder op overalt i verden og bliver, i takt med at udbuddet øges, nemmere at komme i nærheden af for almindelig dødelige.

Kan opleves her: The Royal Atlantis, DubaiI det i forvejen luksuriøse Dubai åbner i 2017 et hotel i den absolutte luksus-særklasse. The Royal Atlantis’ arkitektur minder om en stabel af overdimensionerede glaskasser med direkte udsigt til det åbne hav. Hotellet er omgivet af æstetisk anlagte haver og infinity-pools, der synes uendelige.

The Royal Atlantis, Dubai

Stress af med slow living

Som et modsvar til den frembrusende teknologiske udvikling og den verdensomspændende digitale FoMo-epidemi tilbyder flere hoteller nu ”slow living retreats”, hvor gæsterne kan logge ud og detoxe for hverdagens stress og jag. Autentiske naturoplevelser, stilhed, velvære for krop og sjæl og et aktivt fravalg af tv og WiFi markerer et opgør med det postmoderne samfund og den digitale tidsalder. Flere hoteller følger tendensen helt til dørs ved udelukkende at servere måltider tilberedt med økologiske og lokalt dyrkede råvarer.

Kan opleves her: Jicaro Island Ecolodge, Grenada. På en lille privat ø, lige uden for Grenada i Nicaragua, ligger Jicaro Island Ecolodge. Stedet er selvforsynende og serverer kun økologiske og lokaldyrkede måltider. De små hytter, som hotellet er gjort af, ligger lige i vandkanten og giver gæsterne mulighed for at blive ét med naturen og slippe storbylivet.

Jicaro Island Ecolodge, Grenada

Koncepthoteller i særklasse

Gennemførte hotelkoncepter, hvor ingen detaljer er overladt til tilfældighederne, vinder frem i stor stil. Det gælder både indretning, musik, restaurant og services. Det hele skal have en rød tråd, en historie og det særlige twist, der gør oplevelsen unik. En seng at sove i er ikke nok.

Kan opleves her: Hotel NHow, Berlin. På Hotel NHow i Berlin er omdrejningspunktet musik og kunst. Der er et musikstudie i kælderen, og hotellet har sit eget museum for moderne kunst. Får du brug for det, kan du også leje en elguitar eller en dj-pult med op på værelset. Du behøver med andre ord praktisk talt ikke forlade hotelområdet for at mærke byens puls.

Hotel NHow, Berlin

’Hygge’ både ude og hjemme

Det danske koncept hygge er ikke gået internationale trendnæser forbi. Der er skrevet flere bøger om, hvordan man indretter med hygge the danish way, og nu har trenden også fundet vej til hotelbranchen, hvor den hyggelig stemning breder sig på både værelser og i fællesområder. For os danskere – de originale hyggedyr – kan hyggetrenden måske synes en smule sær, men ude i den store verden er hygge noget af det allermest trendy lige nu.

Kan opleves her: Ruths Hotel, Skagen. Ude godt men hjemme bedst – og på trods af gode forsøg, kan ingen måle sig med ægte, dansk hygge. På Ruths Hotel i Gammel Skagen går hygge og idyl hånd i hånd. Pejsestuen emmer af hygge i de kolde vintermåneder, og i sommerhalvåret finder man ikke en hyggeligere plet end netop her, hvor bølgerne slår ind over stranden lige på den anden side af de sprossede vinduer.

Ruths Hotel, Skagen

Gourmetoplevelser on-site

Det skal være nemt at spise lækkert, når man er på hotel. Stadig flere hoteller opgraderer deres restauranter og tilbyder regulære gourmetoplevelser for at tiltrække gourmetturister og foodies, som gerne rejser efter kulinariske oplevelser. Det samme gælder for de førende hotelbarer, som byder på unikke vinde, specialøl fra lokalområdet og særligt udvalgte spiritusspecialiteter.

Kan opleves her: Barrière Le Majestic, Cannes. Madglade gæster valfarter til det majestætiske Hotel Barrière Le Majestic i Cannes, hvor de kan nyde en gourmetmiddag på restaurant Fouquet’s, som kan bryste sig af hele tre Michelin stjerner. Restauranten emmer af ægte parisisk brasserie, og menuen er skabt af den franske topkok Pierre Gagnaire. 

Barriére Le Majestic, Cannes

LÆS OGSÅ: Godt nyt til SKAM-fans: 4. sæson bekræftet

High-tech all the way

Teknologi er en stadig større del af hoteloplevelsen, og her er der rig mulighed for at optimere sit tidsforbrug, hvis man eksempelvis er på forretningsrejse. Om det er i receptionen, hvor man selv kan checke-in med sin smartphone – eller på værelset, hvor lys, temperatur, musik og underholdningstilbud kan styres og tilpasses via tablets, apps, smart tv og streamingenheder som Apple tv eller Google Chromecast. Teknologien finder ind overalt og gør hotelopholdet mere personligt og tilpas tech-blæret.

Kan opleves her: Yotel, New York. På Yotel i New York bliver du ikke mødt af en receptionist i lobbyen. Alt er automatiseret, og med få klik er du tjekket ind og har modtaget nøglen til dit værelse, som er udstyret med interaktive touch-vægge, der styrer lys og lyd. Har du brug for at få din bagage sikkert opbevaret efter check-out kan hotellets bagage-robot også klare den tjans. Der er tilmed en udendørs biograf på taget.

Yotel, New York

Du kan læse mere om hotellerne og få inspiration til drømmerejsen hos Secret Escapes.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og