SATC: Se Carrie Bradshaws mest spektakulære outfits

Savner du også vores allesammens yndlingsveninder fra Manhatten? I år er det faktisk hele 13 år siden, at den allersidste sæson af Sex and The City rullede over skærmen. Men den fantastiske serier, med de mange fortryllende fashion moments, går dog aldrig af mode! Her har vi samlet Carrie Bradshaws mest mindeværdige looks – kan du huske dem alle?

LÆS OGSÅ: Disse 10 stjerner har flest følgere på Instagram – i verden!

Der eksisterer ikke nok positive ord til at beskrive Carries gennemførte, dristige og fantastiske flair for god stil. Hun skubbede konstant til grænserne og udfordrede vores mening om, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der er “tilladt”. Fra mavebluser til Manolos og pels – Carrie sørgede altid for, at der var masser af eye candy, når vi sæson efter sæson, afsnit efter afsnit, fulgte troligt med, når de fire bedsteveninder slog sig løs i New York. Savner du også pigerne? Så se med her, hvor vi giver dig et gensyn med Carries alltime bedste looks.

LÆS OGSÅ: 10 virkelig overraskende facts om Sex And The City!

1. 

2.

3. 

4. 

5.

6.

7.

8. 

9.

10. 

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18. 

19.

20.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og