10 nytårsforsæt der er nemme at holde 

Vi kan nu skrive 2017 i kalenderen, hvilket betyder, at mange af os sætter os nogle nytårsforsæt. Men vi kender alle det, at man får sat sig nogle nytårsforsæt, der enten er for store eller svære at realisere. Derfor kommer vi her med 10 nytårsforsæt, der er nemme at holde

LÆS OGSÅ: Det sunde valg: Jeg har ikke råd til det hele!

1. Fejr de små ting 

Det er nemt at glemme de små glæder i livet, hvor fokus oftest er på de store ting. Derfor skal man huske at fejre de små ting, som kan være at vasketøjet er ordnet, eller at man har løbet 3 kilometer uden pause. 

2. Spis mere grønt

Vi ved det jo alle, men får vi det gjort? Man kan aldrig få for mange grøntsager, så bare spis løs!

3. Ring til dem du holder af 

Vi bruger rigtig meget tid på de sociale medier og næsten alt kommunikation foregår i dag over de sociale medier, så meget at vi glemmer at gribe telefonen og ringe til vores nærmeste eller sågar en gammel studiekammerat. Vi ved i hvert fald, at din mor ville sætte pris på det. 

4. Træk vejret 

Det er vigtigt i en travl hverdag at stoppe op og lige trække vejret en ekstra gang. Det giver også ekstra energi til dagens gøremål. Så husk dig selv og dine pauser.

5. Skriv dagbog  

Tiden flyver afsted, og vi kan hurtigt komme til at glemme de sjove eller vigtige minder. Derfor foreslår vi, at du skriver dagbog, så du nemt kan kigge tilbage på året der gik og more dig over de sjove ting, du har oplevet undervejs. 

6. Stil flere spørgsmål

Vær ikke bange for at stille for mange spørgsmål. Stil spørgsmål og vær nysgerrig, vi lover det ikke skader!

7. Rejs noget mere 

At rejse er at leve. Tag din veninde eller kæreste under armen og rejs ud i verden. Det er sundt for både krop og sjæl at få noget kulturelt ind under vingerne. 

LÆS OGSÅ: Ferie i Californien: et getaway for alle sanser!

8. Begræns dit mobilforbrug 

Vi kender alle det der med, at mobilen hurtig ryger op på bordet under en middag med veninder og hurtig overtager den ens opmærksomhed. Læg telefonen og vær mere til stede. 

9. Få en god nattesøvn 

Hvem ønsker ikke mere energi i hverdagen? Selvom den er svær at overholde i en stresset hverdag, er den vigtig at prioritere. Altså er en god nattesøvn vejen frem!

10. Prøv noget nyt 

Hverdagen og weekenderne kan hurtigt blive en rutine. Derfor råder vi dig til, at du ikke skal være bange for at prøve noget nyt. Lav for eksempel en liste med 3 ting du gerne vil nå i 2017 og kom ud af din komfortzone.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide