[single_post_category_name]

10 tegn på at din kæreste er dig tro 

Er din partner dig tro? Det er en tanke, man ikke kan lade være med at strejfe. Selv hvis dit forhold er godt og utroskab ikke er på dagsordningen, kan det helt uventet blive en realitet. Han kan indebære alle de kvalifikationer du værdsætter og stadig være dig utro. Men hvis du kan se din kæreste igennem de her 10 tegn, så er der ikke den helt store grund til at være bekymret. 

1. Han er ikke egoistisk! 
I mange situationer er utroskab egoistisk. Hvis han er typen, der dropper alle sine planer, når du har mest brug for ham, så er han højst sandsynligt ikke typen, der er dig utro. Men at være uselvisk er stadig noget andet, end bare at være sød. Han kan sagtens være venlig og rar, og stadig være utro. På den anden side kan han også opføre sig som et sarkastisk røvhul, der er fuldstændig loyal over for dig. 

2. Han er troværdig! 
Hvis han ikke har tendens til at lyve eller hænge ud i de sene nattetimer, så er han nok heller ikke typen der kan have en hemmelig affære. 

LÆS OGSÅ: 10 måder at pifte forholdet op på

3. Han kan ikke holde på hemmeligheder! 
Hvis du har fanget ham i at skjule en stor hemmelig eller to, så som han-har-mistet-sit-job-og-ikke-fortalt-det-til-dig, så er han helt sikkert også i stand til at smule en side chick!

4. Han har alt for tralvt! 
Mellem arbejde, træning og vennerne, har han i forvejen dårlig nok tid til at være sammen med dig, så at skulle få en anden kvinde presset ind i skemaet ville være umuligt. Især hvis han bruger sin overskydende fritid udelukkende på dig. Medmindre han aldrig sover, eller har en sej tidsmaskine, er der ingen tænkelig måde, at han kunne være dig utro på. 

5. Du ved næsten alt om, hvad der foregår i hans liv! 

Hvis du er en jaloux type, der bliver bekymret når han nævner en kvindelig kollega, som han har spist frokost med, er der ikke grund til bekymring. Han vil ikke gide, at nævne en han har et godt øje til, for hvad vil det gøre godt for? Jo mere han holder dig opdatering om hans personlige liv, jo bedre! Men det gør ikke noget, at du ikke kender alle navnene på hans kollegaer eller klassekammerater. 

LÆS OGSÅ: 12 tegn der beviser, at din bedste ven vil være mere end blot venner

6. Han har aldrig været utro før! 
Hvis du ved, at han aldrig har været nogle af sine andre kærester utro, siger det meget om ham. ”En gang utro, altid utro” er ikke altid rigtigt, men som med så meget andet, har mønstre det ofte med at gentage sig selv. 

7. Du er ikke utro! 
Hvis du er den, der før er blive afsløret i at være utro, er der risiko for, at han kunne gøre gengæld i vrede. Alle kender den slags par, som konstant gør modbydelige ting mod hinanden, og som alligevel forbliver sammen mod all odds. Hvis I ikke er ligesom dem, har I et forholdsvist godt udgangspunkt. 

8. Du skubber ham ikke være! 
Vi har alle set mindst én film hvor en person har været utro, og undskyldningerne har været ”jeg ønsker, at føle mig elsket”, ”du var der ikke for mig” og ”vi er gledet fra hinanden”. Rigtigt eller ej, hvis han føler hans behov ikke bliver opfyldt, kan han være tilbøjelig til at være sårbar og gøre dumme ting. Men hvis I altid prioriterer hinanden i jeres liv, er det ikke et problem. 

9. Du har aldrig set nogen advarselstegn! 
Selvom det er let at være forblændet til at opfatte, at ens partner har gang i noget på sidelinjen, er der mange der godt kan se, at det har været indlysende set i bakspejlet. Hvis der ikke umiddelbart er noget mistænksomt ved hans opførsel, og han ikke konstant tjekker sin telefon eller gemmer den for dig, er der nok ikke noget at være urolig over.

10. Du har fået et sundt sexliv! 
Der er mange grunde til at ens sexliv kan gå lidt i stå. Hvis I har et fornuftigt forhold til det, så nærheden ikke forsvinder, er der heller ikke den store chance for, at han har brug for at få lysten styret et andet sted.  

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide