10 tips du ikke vidste, du havde brug for at vide 

Du har dine daglige rutiner om de er nemme eller ej. Vi har samlet 10 tips, som du ikke vidste, at du havde brug for at vide. De vil gøre dit liv og din hverdag så meget nemmere! 

LÆS OGSÅ: 6 ting alle par burde gøre mere af!

1. Overstreg ikke dine ord ud med streger! Vi gør det tit. Vi har skrevet forkert eller skrevet noget andre ikke må læse. Vi overstreger det med linjer, men det er stadig læsbart. Skriv i stedet bogstaver oven i det, du ikke længere ønsker skal kunne læses. 

2. Gem dine brugsanvisninger digitalt! Det fylder alt sammen, og vi får tit smidt anvisningerne væk, når vi mest har brug for dem. Gør dig selv den tjeneste, når du har købt et produkt, så besøg deres hjemmeside og download den digitale udgave og gem den på dit google drev eller i din dropbox. Du slipper for at holde orden i dine papir, og det er nemmere at finde på din computer. 

3. Rul dit tøj når skal på ferie!
Det er svært at begrænse sig, når det kommer til tøj, og specielt når man skal afsted på ferie og i forvejen ved, at der er begrænset plads i kufferten. Hvis du ruller dit tøj, er der plads til ekstra tøj, og så er det vel okay, at man har lidt ekstra med til, når det endelig outfit skal vælges! 


4. Varm to skåle op på en gang! Det er genialt. Vi ved, at vi skal varme mad til veninden eller kæresten også, og det store spørgsmål kommer hver gang. Hvilkens mad skal man varme først? Problem solved! Du placerer skålen oven på en kop, og vupti så er der plads til to skåle på en gang! 

LÆS OGSÅ: Sådan praktiserer du mindfulness på jobbet

5. Spis popkorn fra posen! Når man skal se film, så skal man også have popkorn. Mange gange er man så ivrig, at man spiser fra posen, og hver gang bliver man irriteret over, at hånden bliver så fedtet. Det er ikke særlig mærkeligt, for du propper hele din hånd ned i posen, som du lige har kommet salt ned i. Løsningen er her. Læg popkornen vandret og klip et hul, du kan nu bruge posen som en skål, og slipper for alt for fedtede fingre. 

6. Banantricket! Slip for fire flapper når du åbner en banan og lær fra aben selv. Åben bananen fra bunden i stedet for toppen. 

7. Hør musik fra din Iphone, men put telefonen i en kop! Hvis du er uden for og ikke lige i nærheden af fede højtalere, men alligevel ønsker musik, så kan du i stedet bruge en kop. Koppen hjælper til at forstærke lyden, dog ikke kvaliteten

8. Ros dine børn, men udtryk dig noget bedre! En studerende fra Stanford har fundet ud af, at børn der bliver rost for deres indsats, er mere motiveret end børn, der bliver rost for deres evner. Det er bedre at sige til dit barn: ”Du var god til at lave din matematik i dag” end ”Du er så god til matematik!”. 

9. At pille hvidløg er nu så let som en leg! Det har en stærk lugt, og det kan være svært at pille. Et nyt trick som du kan se i videoen, viser at din næste hvidløg, kan du pille på 10 sekunder. Så nu er der ingen dårlige undskyldninger for at slippe for tjansen! 

10. Brug din mikrobølgeovn inden du piller dine majskolber! Det lyder skørt, men det sparer dig for at stå og bruge tid på at pille dine majskolber, og man føler aldrig, at man får taget det hele af. Videoen viser, at 3 minutter i mikrobølgeovnen kan spare dig for en masse tid og besvær! 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være