Girls night: 2 nye serier på Netflix du bør se!

Der er mange nye serier på programmet hos Netflix i 2017. Nu løfter Netflix sløret for to kommende serier, som nok især vil skabe glæde hos pigerne. Det drejer sig nemlig om Girlboss, der er spækket med girlpower og mode, og Santa Clarita Diet med Drew Barrymore i hovedrollen. Læs mere om de to nye serier her!

LÆS OGSÅ: 10 film vi glæder os til at se i 2017

Santa Clarita Diet

Santa Clarita Diet kommer i 10 afsnit og har Drew Barrymore og Timothy Olyphant i hovedrollerne. Serien handler om parret Sheila (Barrymore) og  Joel (Olyphant), der sammen med deres teenagedatter Abby (Liv Hewson) lever et stille og roligt liv i den lille by Santa Clarita uden for LA. Parret er helt almindelige ejendomsmæglere, indtil Sheila en dag kommer ud for en dramatisk forandring, der sender dem mod død og ødelæggelse. På en god måde. Her får du komedie og gys samlet i én serie!

Santa Clarita Diet får premiere på Netflix d. 3. februar.

Girlboss

Alle fashionistas kan allerede nu glæde sig til, at ‘Girlboss’ snart lander på Netflix. Serien har 13 episoder og handler om kvinden bag modeimperiet Nasty Gal – Sophia Amoruso. Girlboss er inspireret af bestselleren #Girlboss, der er skrevet af Sophia Amoruso. I serien følger vi Amoruso (Britt Robertson), der som 22-årig begyndte at sælge vintagetøj på eBay. I en alder af blot 28 år, havde Amoruso opbygget en millionforretning under navnet Nasty Gal.

Girlboss får premiere på Netflix til april.

LÆS OGSÅ: Serie-marathon: Team ChriChris favoritter

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og