6 ting alle par burde gøre mere af!

Det er her ligemeget, om du har været sammen med din kæreste i tre år eller blot tre uger – der er altid plads til forbedring! Se og husk vigtigheden i at pleje forholdet, så der ikke går for meget hverdag i den, og så I undgår at blive kaldt hr. og fru Danmark alt for ofte. Tag kæresten med foran skærmen, og planlæg allerede nu, jeres næste date sammen. <3 

LÆS OGSÅ: De bedste datesteder i København

1. Kom ud af huset noget mere
Det er nemt at komme til at føle sig godt tilpas hjemme i sofaen foran fjernsynet, og det skal der bestemt også være plads til! Men det kan også hurtigt komme til at blive for kedeligt og forudsigeligt, så planlæg noget uden for huset, så I har noget at glæde jer til. 

2. Kys mere 
Husker du første gang I mødtes, og I ikke kunne holde fingrene fra hinanden? Husk hinanden på de tider og kys, som var I fremmede for hinanden igen. I må ikke lade kys blive en ting, der bliver færre og færre af. 

3. Snak mere sammen 
Snakken kan hurtigt ende ud i hverdagsspørgsmål, som ”har du husket at købe mælk” og det er lidt dét, vi skal væk fra. Få sat en snak igang, så I kommer ind på et endnu dybere level og opdager nye sider af hinanden!  

4. Dyrk mere sex
Her kan det igen hurtigt blive hverdag med tiden, så glem ikke intimiteten! Det får jer tættere sammen både følelsesmæssigt og psykisk. Prøv nye ting af i soveværelset for at gøre det hele lidt mere spændende, og for at få sex til at være en lige så vigtig aspekt, som de andre ting i jeres forhold. 

5. Vær mere spontan 
A little spontaneity never hurt anyone! Du skal ikke tillade dig selv, at køre ind i en rutine, også selvom I har det fint med det. Tag på en spontan weekendtur sammen, eller bestil bord i sidste øjeblik på den restaurant, I længe har ville besøge. Denne spænding kan kun få jer tættere sammen, det lover vi jer! 

6. Brug mere tid hver for sig 
Som beskrevet ovenover, er det vigtigt at bruge tid sammen, men det er næsten lige så vigtigt, at I husker at pleje jeres separate liv. Brug tid på dine veninder eller få ordnet nogle praktiske ting alene. Det er godt at savne hinanden engang imellem, så man virkelig sætter pris på den tid, man har sammen. 

LÆS OGSÅ: 23 tegn på at du har fundet din eneste ene

Kilde: Popsugar.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og