8 kurvede kvinder, som inspirerer os

Vi hylder de kurvede kvinder her på redaktionen. Deres måde at hylde dem selv og deres krop på, er da bare fantastisk! De bryder tabuet om, at kvinder med kurver, ikke burde føle sig godt tilpas i deres kroppe. Men vi kan hurtigt blive enige om, at man ikke behøver at være tynd, for at blive accepteret. Man kan være lige så smuk og lige så sund, selvom man har former! 

LÆS OGSÅ: 5 bolig-instagrammere som inspirerer os

Vi har samlet en liste med inspirerende kvinder, som vi her på redaktionen følger på Instagram:

1. @sofiehagendk 
Sofie Hagen er dansk standup-komiker og kropsaktivist. Hun har kæmpet i mange år for at få sig selv til forstå, at man godt kan være smuk og have former på samme tid! 

2. @rebelwilson 
Vi bliver i komiker verdenen og tager et kig på Rebel Wilson som også er skuespiller. Hun er kvinden der hellere ser vigtigheden i at have hjertet og hjernen med sig, og hvordan man er som person. 

3. @melissamccarthy
Denne smukke dame har sin egen tøjkollektion. Hun har en stærk mening om at vi mennesker skal stoppe med at sætte kvinder i bokse og dømme dem ud fra deres kroppe.  

4. @theashleygraham
Ashley Graham er model, har deltaget i America’s Top Model og er kropsaktivist.
På hendes Instagram er der massere af inspirerende ord som vi ikke kunne stå for. Blandet andet skriver hun:
”My curves will make you say YAAAAS, QUEEN!” og ”“Be your own woman. Be your own kind of role model. And remember that the women around you are women you can lift up. You can change their lives.” 

5. @deniseBidot – ”love your body and set yourself free”
Denise fik en masse opmærksomhed da der var Fashion Week, da hun var den eneste Plus Sized model på der repræsenterede et undertøjs brand. Hun klarede det fantastisk og hendes Instagram viser bare, hvor sexet kurver kan være!

6. @gabifresh  
Designer, forfatter og feminist – og så har hun bare den lækreste stil!  

7. @taralynn
Denne smukke kvinde har været model for ELLE og har været det kendte ansigt for H&M’s kampagne der hed ”big is beautiful.”

8. @iskra
Iskra Lawrence kæmper for at forbedre kvinders image i medierne. Og så er hun ikke bange for at spise en donut! Tag endelig notater, de damer! 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være