9 film man som kvinde burde se

Januar har for mange betydet, at der skulle ske noget nyt, og at man i det nye år ønsker at ’’blive en bedre version af sig selv.’’ Her kunne det for nogle betyde at fitnesscenteret skal besøges noget oftere, man skal til at spise sundere, man skal være bedre til at spare på pengene eller også ønsker man blot at lære et nyt sprog. Nogle gange har man bare brug for et lille skub i den rigtige retning, for at opnå de mål man har sat sig – hvilket er helt okay! Vi har derfor samlet en liste over 9 inspirerende film man skal se, for lige at blive mindet om et par ting eller to, så du kan leve dit bedste liv i 2017.

LÆS OGSÅ: 10 film vi glæder os til at se i 2017

Frem med popcornene (eller gulerødderne) og nyd disse 9 film!

1. Under the Tuscan Sun – denne film vil inspirere dig til at starte fra bunden.
Diane Lane der spiller den kvindelige Frances Mayes, hun er en forfatter der bor i San Fransisco. Da hun finder ud af, at hendes mand er hende utro, og at hans affære venter hans barn, opfordrer Frances veninder hende til at rejse til Toscana for at holde ferie. Da hun ankommer til Toscana, hiver hun op i sig selv, og ender med at købe en nedslidt villa. Selvom det hele er en kamp for hende, formår hun at skabe hendes drømmehus, få nye venner og finde en ny kærlighed ’’under the Tuscan Sun.’’

2. Good Will Hunting – denne film vil inspirere dig til at tro på dig selv.
Denne film går på fortællingen om Matt Damon der spiller Will Hunting. Han er en urolig problematisk ung mand fra South Boston. Han er et uopdaget geni, der ender hos en psykolog, hvor de sammen kæmper en kamp for at overvinde hans største frygt. En frygt for at knytte sig følelsesmæssigt til andre mennesker, der interesserer sig for ham.

3. Begin Again – denne film inspirerer dig til at følge det, du er passioneret omkring.
Mark Ruffalo der spiller Dan, og Keira Knightley der spiller Gretta, er to fremmede med en masse tilfælles. De har begge en passion omkring musik og har begge været en del igennem. Dan er blevet fyret fra hans arbejde og er gået fra hans kone. Gretta derimod er sangskriver og sanger, og så har hun en kæreste, der er hende utro og udnytter hende så han kan blive berømt. Når hende og Dan møder hinanden, inspirerer de hinanden til at skabe smuk musik.

4. Last holiday – denne film vil inspirere dig til at leve hver dag, som var det din sidste.
Georgia Byrd  er en hårdt arbejdende kvinde, der bor i New Orleans. Georgia lever et meget anstændigt liv, hun sparer alle hendes penge op, hun går i kirke hver søndag og spiser kun frossen mad, selvom hun er en talentfuld chef. Hun kommer ud for et uheld og bliver skannet hvor lægerne opdager, at hun har flere hjernetumorer. Dette betyder, at Georgia kun har 5 uger tilbage at leve i, hvorefter hun beslutter sig for at sige op fra arbejdet, tage alle hendes penge ud af banken og tage ud at rejse og så begynder hun endelig at leve livet.

5. The Rebound – denne film vil inspirere dig til at have fokus på dig selv.
The Rebound handler om Sandy der opdager, at hendes mand er hende utro. Hun tager hendes to børn med sig og flytter fra manden, til New York City. Nu, for første gange nogensinde, kan Sandy gøre lige hvad hun vil. Til hendes børn hyrer hun en ’’manny’’, Aram, der kan hjælpe til med hende børn. Der opstår amoriner i luften imellem Aram og Sandy, og de indgår i et forhold, trods den meget store aldersforskel.

6. Mona Lisa Smile – denne film vil inspirere dig til at bryde normen.
I 1953 blev kvinderne på Wellesley College bedømt efter, hvor godt de gifter sig – indtil ankomsten af en professor, som truer med at ændre tingenes tilstand. Katherine Ann Watson der bliver spillet af Julia Roberts, bygger et venskab op med en håndfuld piger og opfordrer dem til at følge deres egne drømme i fremtiden, i stedet for at følge alle andre og starte en familie.

7. Bridget Jones’s Diary – denne film vil inspirere dig til at acceptere dine fejl.
I 2001 bliver Bridget Jones alles yndlings. Vi følger her den 32-årige single kvinde, der har lidt for meget fokus på mad, alkohol og cigaretter. Udover det, snakker hun for meget, hun har det med at gøre sig selv til grin foran mange mennesker og formår altid at sige alt det forkerte. Denne fantastiske film skal bare ses.
 
8. Sliding doors – denne film vil inspirere dig til at tro på skæbnen.
Denne film er en romantisk komedie der følger Helen gennem hendes to parallelle verdener. I begge tilfælde, er hendes kæreste hende utro, hun mister sit job og opdager, at hun er gravid. Midt i det hele møder hun en charmerende og attraktiv mand, der måske, eller måske ikke, bliver hendes livs kærlighed. Denne film viser hvordan én enkel handling kan have betydning for resten af dit liv. At tage chancen eller ikke turde tage chancen, det er det store spørgsmål!

9. Working Girl – denne film vil inspirere dig til at gribe mulighederne.
Tess McGill er en hårdtarbejdende sekretær der arbejder i en stor finansieringsvirksomhed i New York City. Da Tess’s manipulerende chef kommer til skade på en skiferie, ser Tess straks chancen for at komme nærmere på hendes drømmejob.

LÆS OGSÅ: De 5 mest sexede film, du ikke må gå glip af i 2017!

Kilde: Popsugar.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og