Anmeldelse af: Træn Spis Lev – Få den krop du drømmer om

Anmeldelse af


Titel:
Træn Spis Lev – Få den krop du drømmer om 

Forfatter: Maria Lucia Heiberg Rosenberg & Frida Hallqvist 

Forlag: Politikens Forlag 

Udgivet: 29. december 2016 

Antal sider: 280 

Vejl. pris: 270,00 kr. 

Charlotte Weisenfeld driver bog-bloggen Boginspiration.dk, og leverer boganmeldelser, bogguides, forfatterinterviews  m.m. til ChriChri hver måned. Charlotte har i denne måned anmeldt bogen: Træn Spis Lev – få den krop du drømmer om. 

___________

”Træn Spis Lev” er skrevet af personlig træner Frida Hallqvist og sangerinden Maria Lucia. Baseret på egne erfaringer giver de gode råd og en trin-for-trin guide til, hvordan du får en sundere livsstil. I bogen fortæller Maria Lucia bl.a., hvordan hun med Fridas hjælp har ændret livsstil efter at have kæmpet med sin vægt de seneste 12 år. Du får en udførlig kostplan og 35 opskrifter på alt fra morgenmad til snacks, Pulsing Barre træningsøvelser og råd til, hvordan du vedligeholder din nye krop. Du kan enten følge det 12 ugers forløb, der er lagt op til i bogen eller bruge dele af bogen som inspiration.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af: Lyset i havet 

”Træn Spis Lev” ligner på nogle punkter mange andre livsstilsbøger, men den er alligevel værd at læse, for Maria Lucia og Frida har nogle virkelig fine, kloge og inspirerende pointer, og jeg kan godt lide, at der i bogen også er fokus på det mentale. Det kommer bl.a. frem, at en sund livsstil ikke kun handler om din krop, men også om hvordan du har det indeni, og især Maria Lucia har fokus på mental velvære.

Der hvor bogen især skiller sig ud fra de øvrige bøger om træning og sund livsstil, jeg har læst er Pulsing Barre øvelserne – en træningsform der kombinerer pilates, styrketræning og ballet. Øvelserne i bogen er enkle, hårde og kan sagtens laves derhjemme. Men det kan være svært at udføre en ny træningsøvelse på baggrund af en beskrivelse i en bog, og derfor er det rigtig fint, at man kan se alle øvelserne udført på Frida Hallqvists hjemmeside. Det gør det meget nemmere og mere overskueligt at komme i gang med øvelserne. Men jeg savner lidt, at man ved hver enkelt øvelse i bogen får en kort beskrivelse af, hvilke muskelgrupper man arbejder med, og hvad øvelsen gør godt for, da det i højere grad ville motivere mig til at lave øvelserne. 

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af: En perfekt datter

Uanset hvilken bog man får fat i, så er det hårdt arbejde at ændre livsstil. Frida og Maria Lucia forsøger at gøre det så nemt for dig som muligt, men du skal være klar til at lave nogle sunde ændringer i dit liv. 

__________________________________

Vil du læse mere fra Charlotte, så sving forbi bloggen Boginspiration.dk eller følg med på: 

Instagram @boginspiration.dk
Twitter @boginspiration.dk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er